15. AUGUST 2019 kl. 22:45
Peter Bjur: Det var en kæmpe oplevelse

Vi tabte desværre 3-1 på udebane i Braga i trejde runde af Europa League-kvalikationen, men efter kampen var der alligevel stadig lidt at smile over for Peter Bjur, der fik sin debut i det sidste kvarter af kampen og kvitterede med en scoring.

- Vi har et angreb i venstre side, og Jobbe kommer ind og lægger an til at skyde, og så løber jeg selv med ind i feltet for at prøve at opsøge en løs chance, og så lander bolden foran mig, og så sparker jeg egentlig bare til den, fortalte Peter Bjur om hans første scoring i Brøndby-trøjen.

Brøndby IF var bagud med 0-3, da Peter Bjur blev skiftet ind. Men selvom kampen mere eller mindre var afgjort, så var det stadig en stor oplevelse for Masterclass-talentet.

- Det er altid specielt at få sin debut, men det var lidt en mærkelig kamp i og med, at vi skulle op af så stort et bjerg, at det så meget svært ud, da jeg kom ind. Men mest af alt så nød jeg bare at komme ind og spille min første kamp, også selvom resultatet ikke lige var det, vi håbede på, så var det en kæmpe oplevelse. 

- Jeg fik at vide, at jeg skulle ind og arbejde hårdt og tro på det. Og så det sædvanlige med, at man skal nyde det, og jeg fik nogle lykønskninger og sådan. Og jeg nød det til fulde. Selvom holdet selvfølgelig altid er det vigtigste, så nød jeg stadig at få min debut.

Næste opgave for Peter Bjur og resten af Brøndby-mandskabet er allerede på søndag, hvor AaB kommer på besøg på Brøndby Stadion i 3F Superligaen. 

Foto: Getty Images