15. AUGUST 2019 kl. 19:50
Jung: Vi skal tro på os selv

Om mindre end en time går det løs i Braga, hvor hjemmeholdet fra SC Braga står klar på den modsatte banehalvdel på Estadio Municipal de Braga.

For kort tid siden satte Anthony Jung et par ord på den opgave, der venter ham og holdkammeraterne.

- Vi er bagud fra start, så vi skal ikke spille med en åben spilleplan. Vi er nødt til at tænke over, hvordan vi skal spille, og hvordan vi skal angribe. Vi skal være tålmodige, men vi har selvfølgelig også behov for at score mål.

- Nøgleordet i dag er som sagt tålmodighed. Vi skal score, og hvis vi forsvarer som et hold og laver færre fejl – jo færre fejl desto bedre, så inviterer vi ikke modstanderne til at komme i omstillinger og score lette mål mod os. Vi skal gøre det så svært som muligt for dem, og så skal vi udnytte vores egne chancer, lyder det fra venstrebacken.

Og Jung oplevede i sidste uge et Braga-hold, der var til at tale med, og det tror han også, de er i dag.

- De var helt klart til at slå. Jeg synes, at vi fik gjort dem lidt stærkere, end de i virkeligheden var, for vi så, hvad der skete sidste uge. Vi scorede det første mål, men så inviterede vi dem mere eller mindre ind i kampen igen.

- Vi skal tro på os selv, stole på vores kvaliteter og spille med selvtillid.

Du kan se interviewet med Anthony Jung på Brøndby Indefra.

Der er kickoff kl 20:45, og du kan se kampen live på 6’eren.

Foto: Getty Images