14. AUGUST 2019 kl. 09:31
Status på Tibbling og Uhre efter weekendens sejr

I weekendens kamp mod Hobro IK, som endte med en 2-0-sejr til de blågule på to mål af Kamil Wilczek, måtte Simon Tibbling udgå med en skade. Efter kampen måtte Mikael Uhre modtage behandling for en skade, han pådrog sig efter en duel tidligere i kampen.

Begge spillere er nu blevet undersøgt og scannet, og her har Simon Tibbling fået konstateret en stressfraktur i højre fod. Det betyder desværre, at han forventes at være ude af truppen i tre måneder, før han kan træne fuldt med igen.

Mikael Uhre er sluppet billigere med en mindre skade, og han forventes at være ude af truppen i op til tre uger.

Simon Tibbling siger selv om sin skade.

- Jeg kunne mærke med det samme, at noget var galt. Det er voldsomt frustrerende, at jeg nu må sidde på tribunen i nogle måneder, når man gerne vil hjælpe kammeraterne på banen. Scanningen viste desværre, at jeg har fået en fraktur i den ene fod, og den kræver ro, før jeg kan påbegynde genoptræningen. Lige nu er udsigten, at jeg kan træne fuldt med igen fra midt i november.

Cheftræner Niels Frederiksen fortæller her om de to skader til Simon Tibbling og Mikael Uhre.

- Det er møgærgerligt for Simon, for han er en vigtig spiller med sin dynamik og evne til at udfordre modstanderen, og vi vil savne ham på holdet. Vi frygtede, at Mikael også kunne være ude i lang tid, men scanningen viste heldigvis, at han umiddelbart kun skal sidde over i nogle enkelte kampe.

- Fodbold er en kontaktsport, og skader vil opstå i løbet af en sæson, så nu er det en mulighed for vores andre spillere at gå ind og vise, at de kan gøre en forskel.

Det kan samtidig oplyses, at Hany Mukhtar har været ramt af sygdom, efter at han tidligere på sæsonen blev sin skade kvit, hvilket betyder, at han nu forventes at kunne komme i spil til truppen til AGF-kampen på Brøndby Stadion den 25. august.

Foto: Getty Images