7. AUGUST 2019 kl. 12:48
Hermannsson og Mensah: En anden tilgang til kampen

I morgen går det løs i tredje runde af Europa League-kvalifikationen, når SC Braga gæster Brøndby Stadion. Portugiserne er kendt for at spille meget hurtigt og med mange individualister, så det er en anden slags spillestil, de blågule skal tilpasse sig.

Specielt forsvarskæden skal være opmærksomme på portugisernes måde at opbygge deres angreb på. Det satte Hjortur Hermannsson og Kevin Mensah nogle ord på før dagens lukkede træning.

- De spiller på en anden måde, end vi er vant til i Danmark. De har mange brasilianere på holdet, hvilket normalt betyder mange tekniske spillere. Så der er en anden tilgang til kampen, men det er en europæisk kamp, så det er knald eller fald over to kampe, og vi er godt rustet til det, fortæller den islandske midtstopper.

- Når du møder spillere, som har større individuel kvalitet, så har du nogle forholdsregler, du skal tage. Men vi har også en måde at forsvare på, og det er at bakke op for hinanden, så det er jeg sikker på, at vi nok skal løse som hold, lyder det fra Kevin Mensah.

Du kan se hele interviewet med Hjortur Hermannsson og Kevin Mensah på Brøndby Indefra.

Har du ikke købt billet til kampen mod SC Braga endnu, kan du gøre det her.

Foto: Getty Images