Trafik- og faninfo til hjemmekampen mod AC Horsens

02.08.2019 13:05

På søndag ruller Superliga-bolden igen på Brøndby Stadion, når vi tager i mod AC Horsens. Der er lagt til en rigtig hyggelig dag på Vestegnen i både Fanzonen og Familie Loungen, og hvis du føler dig ekstra heldig til dagens kamp, så har du mulighed for at vinde en helt særlig præmie.
 
Livemusik og helt særlig præmie i Europa Cup-tombola
Sommeren fortsætter i Fanzonen til søndagens kamp mod AC Horsens. Før kampen byder vi endnu engang på et lokalt band fra Vestegnen, når Six2Rock sætter gang i scenen med deres pop/rock-numre. Der er garanti for masser af drive, dynamik og dansevenlige rytmer.
 
Til søndagens kamp fejrer vi også torsdagens Europa League-avancement, ved at tilbyde to heldige fans en helt særlig præmie. I åbningstimen kl.13:00-14:00 kan du købe et lod i Europa Cup-tombolaen. Et lod koster 20 kroner og vinderen bliver trukket kl. 14:00.
 
Præmien består af en tur med spillerflyet til udekampen mod S.C Braga. Præmien indeholder fly, hotel og kampbillet. Der bliver trukket én vinder, og vedkommende kan tage en gæst med. Alle pengene fra lodderne går direkte til Brøndby TIFO.
 
I den sportslige optakt sætter vi to Brøndby-spillere i stævne, når de skal quizze mod hinanden om Brøndby IF’s historie. I Apollo Sommer Lounge vil der igen være DJ fra Fanzonen åbner. Som sædvanlig kan du også dyste i Apollo Sommer Quiz, hvor vinderne er med i konkurrencen om en tur for to til Playitas, Spanien.
 
Som altid vil foodtrucks fra Københavns Mad & Marked sørge for noget godt at spise. I dagens anledning kommer Gastrogrillen med flæskestegssandwich, El Jefe med mexiburger og Original Pita forbi.
 
Hyggelige og sjove aktiviteter i Familie Loungen 
Familie Loungen fortsætter med sommertemaet og har som altid en masse sjove og hyggelige udendørs aktiviteter klar til de mange gæster. Joel Kabongo kommer forbi til autografskrivning, og der vil igen være en fodbolddart-konkurrence med en lille præmie.

Program for dagen
 
Kl. 13:00
Fanzonen åbner
 
Kl. 13:00-14:00
Rabat til Sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- Sodavand: 20,-
 
Kl. 13:00-14:00
Europa League-tombola med chance for at vinde en tur med spillerflyet til udekampen mod S.C. Braga, sammen med en ven. Fly, Hotel og kampbillet inkluderet.

Kl. 13:00
Food trucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise
 
Kl. 13:45
Quiz på skærmene. Test din paratviden om Brøndby IF – AC Horsens og vind den spritnye hjemmebanetrøje og vær med i konkurrencen om en rejse for to personer til Playitas sammen med Apollo
 
Kl. 14:00
Vinderen udtrækkes i Europa Cup-tombolaen
 
Kl. 14:20
Six2Rock spiller på scenen
 
Kl. 14:55
Startopstilling og sportslig optakt med 3point.dk
 
Kl. 16:00
Kampstart: Brøndby IF – AC Horsens
 
Kl. 16:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben
 
Kl. 17:50 ca.
Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt
 
 
Program for Familie Loungen

14:00
Ansigtsmaling, hoppeborge, fodboldtennis, og diverse sommerspill
 
14:15-15:00
Fodbolddart-konkurrence: Højeste score vinder en skoletaske fra Brøndby Shoppen med lækkert indhold
 
14:30-15:00
Autografskrivning med Joel Kabongo
 
15:00-15:15
Nanok kigger forbi
 
15:50-16:00
Tifo i Familieafsnittet
 
16:00
Kampstart
 
Har du ikke købt billet til hjemmekampen mod AC Horsens, kan du gøre det her.
 
Trafikinformation til kampen
Da der samtidig afvikles Brøndby Cup på klubbens træningsbaner, forventes det, at der vil være ekstraordinært mange biler i området, hvilket vil lægge pres på parkeringsmulighederne omkring stadion.
 
Parkeringspladsen omkring Stadionhal 1 (den røde hal) syd for Brøndby Hallen bliver brugt af Brøndby Cup til afvikling af forskellige aktiviteter i forbindelse med stævnet. Yderligere forventes det at hele parkeringspladsen foran Brøndby Hallen og et godt stykke af Brøndbyvester Boulevard mod syd vil være optaget af deltagere til Brøndby Cup.
 
Vi anbefaler derfor tilskuere til kampen, at komme til stadionområdet i god tid, finde parkeringspladser længere væk fra stadion og gå det sidste stykke. 15 minutters gåtur vil spare mange for at sidde længere tid i kø tæt ved stadion.
 
Se nedenstående kort for cirka gåtider til stadion.

 
Cirkatider for gåafstanden ved parkering vest og syd for stadion. Klik her for større version af kortet.