Forkøbsret og rabat for sæsonkortholdere til kampen mod S.C. Braga

02.08.2019 12:00

Forkøbsretten til sæsonkortholdere starter den 2. august kl. 12:00 og løber til mandag den 5. august kl. 12:00. Vi giver 50% rabat på billetten til alle sæsonkortholdere i forkøbsperioden.

Vær opmærksom på, at udnytter en given sæsonkortholder ikke denne forkøbsret, vil pladsen blive frigivet og herefter vil pladsen blive tilgængelig i det almene salg. Vil du være sikker på at opleve endnu en europæisk aften fra din sædvanlige plads, skal du derfor udnytte denne forkøbsret inden mandag den 5. august kl. 12.00.

Sydsiden Nedre
Til europæiske kampe tages fordelslisten i brug, da antallet af sæsonkort overskrider kapaciteten. Fordelslisten er opdelt i en pulje 1 og en pulje 2.

Pulje 1 består af de 2.300 sæsonkortholdere med den længste anciennitet, som er sikret en garanteret forkøbsret til Sydsiden Nedre.

Pulje 2 består af de resterende sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre. Du kan se din plads på listen ved at logge ind på profil.brondby.com og registrere dit sæsonkort.

Sæsonkortholdere fra pulje 1 har forkøbsret frem til lørdag den 3. august kl. 12.00, hvorefter de resterende sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre vil få mulighed for at udnytte deres forkøbsret. Forkøbsretten for alle sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre løber til mandag den 5. august kl. 12:00.

Alle tilbageværende pladser vil blive frigivet til åbent salg mandag den 5. august kl. 12:00 online og i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion.

Sæsonkortholdere med siddepladser
Sæsonkortholdere med en siddeplads på Brøndby Stadion kan købe billet til deres egen plads i forsalg indtil mandag den 5. august kl. 12:00.

Udnytter en given sæsonkortholder ikke denne forkøbsret, vil pladsen blive frigivet og herefter vil pladsen blive tilgængelig i det almene salg.

Al billetsalg til kampen foregår via dette link.

Foto: Getty Images