1. AUGUST 2019 kl. 23:00
Niels Frederiksen: Jeg synes, at det var en fortjent sejr
Torsdag aften kunne de blågule spille sig videre med en samlet sejr over KS Lechia Gdansk på 5-3 i Europa League-kvalifikations anden runde. Det var en kamp, der bølgede frem og tilbage, og ingen kunne vide sig sikre på sejr, før til allersidst. Niels Frederiksen var også en lettet mand, da han fortalte om kampen til Brøndby Indefra.
 
- Det er klart, at der er sket rigtig meget i den her kamp. Det bølgede meget frem og tilbage. Vi ved jo med de der udebanemål. Hvis de lige pludselig scorer et mål, så skal vi op og score to, så det var vi ikke engang sikre, selv da vi første 3-1. Så det blev lidt en besværlig kamp. Jeg synes også, at det polske hold er et fint hold, men samlet set synes jeg, at det var en fortjent sejr, og jeg synes, at spillerne arbejdede meget, meget hårdt inde på banen, og det er godt at se, fortæller Niels Frederiksen
 
Hør hele interviewet på Brøndby Indefra.