28. JULI 2019 kl. 21:20
Wilczek: En af de bedste kampe mod OB

Der var smil hos anfører Kamil Wilczek efter sejren på 3-2 over OB hjemme på Brøndby Stadion, og der var da også masser af ting at smile over for den dobbelte målscorer.

- Det var en af de bedste kampe mod OB i min tid i Brøndby IF. Vi er bedst i stort set alle facetter af kampen, og vi fortjente sejren.

- Alligevel var vi tæt på at spille uafgjort og måske endda tabe kampen. De scorer to mål ud af ingenting, men vi fik det vendt, og det er vi glade for, sagde anføreren og rettede en stor tak mod indskiftede Simon Tibbling.

- Det var to perfekte bolde fra Tibbling. Jeg var på det rette sted, på det rigtige tidspunkt, så tak til Simon for at finde mig. Det var to vigtige assists, til to vigtige mål.

Anton Skipper fik sin debut i Brøndby-trøjen, og Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm fik scoret sit første mål efter flere gode indsatser. Og indsatsen fra de to unge Masterclass-talenter glæder Kamil Wilczek.

- De kom ind og erstattede nogle rutinerede spillere, og det gjorde de godt. Det er let at se, at de er dygtige spillere for fremtiden, og de kommer til at gøre os endnu bedre.

Foto: Getty Images