26. JULI 2019 kl. 12:45
Radosevic inden OB: Vi kan godt lide de mange kampe

I går spillede Niels Frederiksens tropper mod Lechia Gdansk i Polen, og allerede i overmorgen kan de så snøre støvlerne igen, når OB kommer på besøg på Brøndby Stadion kl. 18:00.

Selv om kampene kommer som perler på en snor for tiden, så er det ikke noget, som man skal lade sig gå på af, mener midtbanekrigeren Radosevic.

- Ja, vi spiller mange kampe for tiden, men det er det, vi godt kan lide. Og man skal ikke glemme, at når man spiller mange kampe, så er det, fordi man har gjort sig fortjent til det.

- Det giver os mindre tid til at træne taktisk, men jeg synes, at man kan se i vores kampe, at det går rigtig godt fremad med det nye system. Nogle gange ser det rigtig godt ud, og andre gange kommer vi til at lave fejl, men sådan er fodbold, lyder det fra Josip Radosevic, der forudser er svær kamp mod gæsterne fra Odense.

- Det er et godt hold med flere gode spillere i truppen, men vi spiller på hjemmebane med vores mange fans i ryggen. Dem skal vi bruge til at få ekstra energi fra og hjælpe med at holde os fokuseret hele kampen, for når man spiller mange kampe, bliver man ikke kun træt i kroppen – det gør man også i hovedet.

- Vi skal ud og levere en god præstation og tage ansvar for klubben, for fansene, for holdet og for os selv. Vi skal minimere fejl og have endnu flere gode aktioner, og så er jeg sikker på, at vi kan stå med et godt resultat, når kampen mod OB bliver fløjtet af.

Du kan købe din billet til OB-kampen her, hvis du ikke allerede har købt dig et sæsonkort.

Der er masser af aktiviteter til kampen under temaet Sommer på Vestegnen, og du kan læse mere om programmet for både Fanzonen og Familie Loungen her.

Foto: Getty Images