11. JULI 2019 kl. 22:00
Niels Frederiksen: Det primære er at vinde

Brøndby tog første spadestik i kvalifikationen til Europa League, da vi torsdag aften vandt 4-1 over finske FC Inter Turku. Kampen var Niels Frederiksens første officielle kamp i trænersædet og på Brøndby Stadion. 

Det var også en delvist tilfreds cheftræner, som Brøndby Indefra fangede efter kampen.

- Først og fremmest så er vi glade for at vinde. Det gælder om at vinde, og det gør det hver gang, vi går på fodboldbanen. Og så kan man snakke om alt muligt om, at vi er i en ny start, men det primære, det er at vinde. Og det gjorde vi i dag. Også tilpas overbevisende til, at vi nu mener, at vi har en god mulighed for at gå videre fra den her runde. Vi har selvfølgelig en kamp, der skal gøres færdig i Finland, men det er et godt udgangspunkt, fortalte Niels Frederiksen efter kampen.

Hør hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra.

Næste opgave for Niels Frederiksen og hans mandskab er allerede på søndag, hvor Superliga-sæsonen skyudes i gang med hjemmekampen mod Silkeborg IF.

Foto: Getty Images