9. JULI 2019 kl. 09:30
Så er den nye hjemmebanetrøje her!

På torsdag er vi klar til at tage hul på en ny og spændende sæson, når FC Inter Turku kommer på besøg i Europa League-kvalifikationens første runde. Og når Brøndby-spillerne går på banen, bliver det i en helt ny hjemmebanetrøje for sæsonen 2019/20.

Den nye Brøndby-trøje for sæsonen 2019/20 hylder det enkle og klassiske udtryk. Trøjen har et klassisk og elegant snit med raglan-ærmer, der er kendetegnet ved, at det går i ét stykke helt op til kraven, som er en slags signatur på den nye trøje.

”Stoltheden er kolossal” er printet i nakken på trøjen – sangen, som enhver Brøndby-fan kan synge med på, og som spillerene nu tager med sig på banen. Trøjen er naturligvis holdt i de klassiske Brøndby-farver, gul og blå, samt med lyseblå detaljer på ærmer og krave.

Har vi fanget din interesse? Så gå endnu mere på opdagelse i den nye trøje lige her.