5. JULI 2019 kl. 15:31
Børkeeiet: Det er et skridt op for mig

For få minutter siden underskrev den norske U21 landsholdsspiller en 5-årig kontrakt med Brøndby IF, og der var plads til et af de helt store smil, mens blækket tørrede.

- Det føles godt. Det er et skridt op for mig, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang.

- Brøndby IF er en af de største klubber i Norden, og der er ambitioner om at spille med i toppen hvert år og være med i Europa. Jeg har læst en del om klubben, siden jeg fik at vide, at Brøndby IF var interesseret, og jeg glæder mig til at spille med klubben fantastiske fans i ryggen, lyder det fra Brøndby IF’s nye nummer 42.

Rygnummeret er valgt, fordi det er samme nummer, han spillede med i Stabæk og fik sin professionelle debut i.

Nu er han som 20-årig blevet udlandsprofessionel, men det er ikke noget, der skræmmer den store nordmand.

- Det er aldrig let at tage valget om at flytte til udlandet første gang. Men jeg føler mig helt tryg ved beslutningen, og Brøndby IF er et sted, hvor jeg kommer til at trives. Det er et godt sted for mig, og jeg er sikker på, jeg kommer til at udvikle mig godt her, siger Tobias Børkeeiet, der glæder sig til at spille under Niels Frederiksen.

- Jeg kan rigtig godt lide at spille og tænke offensivt, og jeg tror, at Brøndby IF’s måde at spille fodbold på, kommer til at passe mig rigtig godt.

- Jeg er ganske sikker på bolden og god med begge ben. Har et godt blik for lange afleveringer og god spilforståelse, og så prøver jeg at kontrollere mit område på banen. Jeg synes, at 6’er positionen passer mig rigtig godt. Jeg forventer at jeg kommer et niveau op både sportsligt og på alt andet omkring klubben og regner med at få en rigtig god tid i klubben.

Tobias Børkeeiet har sin første træning i Brøndby IF på tirsdag.