20. JUNI 2019 kl. 15:00
Sæsonkortsalget er lige nu bedre end sidste år

2018/19 var på mange måder en svær sæson i blåt og gult, men udtrykket ’stærk i medgang, loyal i modgang’ har alligevel vist sig at leve op til sin betydning de seneste sæsoner. Sidste år slog vi alle rekorder i forbindelse med sæsonkortfornyelse og -salg, men selv om vi måtte tage til takke med en fjerdeplads og en tabt pokalfinale, ser tallene lige nu bedre ud end sidste sommer.

Sidste sommer valgte 6.416 personer at forny deres sæsonkort i fornyelsesperioden. Denne sommer er det tilsvarende tal hele 8.157. Det er det højeste antal fornyelser nogensinde – og en stigning på over 27 % i forhold til sidste år.

Mandag åbnede det generelle salg, og også her ligger vi foran sidste sommer.

Vi har allerede rundet de 9.000 sæsonkort og dermed det næsthøjeste antal sæsonkort til Brøndby Stadion nogensinde, og vi går igen i år efter at komme over 10.000 med fast plads på Danmarks bedste og mest stemningsfyldte fodboldstadion.

Det giver også god mening som Brøndby-fan at have sæsonkort til Brøndby Stadion. Udover fast plads til alle hjemmekampe i Superligaen og Sydbank Pokalen, giver det nemlig også forkøbsret til store kampe som en eventuel pokalfinale samt Derbyerne på udebane og europæiske kampe.

Som en ekstra bonus er der gratis adgang til hjemmekampen mod finske FC Inter Turku den 11. juli med sæsonkort til Brøndby Stadion.

Find din plads på stadion her: 
http://saesonkort.brondby.com/

Foto: Getty Images