20. JUNI 2019 kl. 14:40
Fisker er tilbage: Nu skal formen på plads

Efter al for lang tid på sidelinjen kribler det i Kasper Fisker for at komme i gang på træningsbanen igen. Og i gang går det lige om lidt. Første træning er lige på trapperne torsdag eftermiddag, og midtbanespilleren glæder sig til at træne fuldt med siden det tidlige forår.

- Det føles dejligt. Og spændende for der sker mange nye ting, men også fordi det for mig er første gang i lang tid, jeg kan træne fuldt med sammen med drengene efter en lang skadespause.

- Vi havde Vo2 max-test test i går, og grundformen er, hvor den skal være, så nu skal det andet bygges på. Nu gælder det om at få fodbold- og kampformen på plads igen. Når jeg har været så lang tid ude, handler det også om ikke at overgøre det, siger Kasper Fisker.

I de kommende uger står den på flere træningskampe, og her skal midtbanespilleren arbejde frem mod at få minutter i benene.

- Det er min topform og spillemæssige form, der skal rykkes ved, og lige nu handler det rigtig meget om det, men vi må også lige se, hvordan jeg reagerer på træningen. Lige nu føler jeg, at jeg kan give den gas og komme i gang. Jeg skal være fornuftig samtidig og lytte meget til fysserne, om der er tidspunkter, hvor jeg skal træde lidt fra, for jeg har svært ved selv at sige stop lige nu.

- Når man har været ude i så lang tid, og der kommer ny træner, så er det svært at sige nej til at komme ud på banen. Der vil man gerne vise, hvad man kan, og at man er tilbage, men jeg skal også tænke mig om. Vi må se, hvordan foden reagerer, men jeg satser på at være fuldt med. Jeg klør på, men mærker hele tiden efter, hvordan foden reagerer.

Foto: Getty Images