29. MAJ 2019 kl. 09:00
Træningskamp på plads mod 1. FC Union Berlin

Mandag aften kunne 1. FC Union Berlin fejrer oprykning til Bundesligaen for første gang nogensinde. Som en del af deres forberedelse til den opgave, og som en af vores træningskampe frem mod den kommende sæson, har klubberne aftalt en træningskamp.

Den vil blive spillet i hjertet af Berlin på Stadion An der Alte Försterei lørdag den 6. juli kl. 15:30.

Det er Simon Hedlunds tidligere klub, og den svenske offensivspiller får dermed lov til at spille mod sin tidligere klub.

- Det bliver sjovt at komme tilbage med Brøndby og sige hej til de gamle holdkammerater. Og jeg håber, at det bliver god kamp med en masse fans på stadion. Det er et meget specielt og historisk stadion, så jeg kan da kun anbefale Brøndby-fansene at tage et par dage i Berlin, fortæller Hedlund, der i mandags kunne se sin gamle klub rykke op i Bundesligaen.

- Jeg så det sidste af kampen, og det er jo helt utroligt. Jeg tror ikke, at der var nogen, der havde forventet det, og det er kæmpestort for hele klubben og fansene især. De har virkelig fortjent det, og jeg håber, at der har været stor fest i Berlin de seneste dage.

Kampen er faldet på plads i samarbejde med INTEREUROPE, og oplysninger omkring billetsalg offentliggøres her på brondby.com, når vi modtager oplysninger herom.

Foto: Getty Images