28. MAJ 2019 kl. 15:55
Hedlund om det første halvår: Trives rigtig godt i Brøndby

I januar kunne vi stifte bekendtskab med en ny svensk Simon, da Hedlund skiftede til Vestegnen fra Union Berlin. Vores nye nummer 27 kan nu se tilbage på 19 kampe i den blågule trøje, og her er det blevet til fire fuldtræffere.

Selv synes Simon Hedlund, at det har været et godt skifte fra den tyske hovedstad.

- Jeg trives rigtig godt her. Fra første dag har jeg følt, at jeg er kommet til et perfekt hold for mig, og jeg har også fået en masse spilletid, hvilket altid hjælper på selvtilliden og hele processen med at komme ind på et hold. Når man kommer fra ikke at spille så meget og så får tillid fra trænerteamet og holdkammeraterne, får man endnu mere lyst til at vise sig frem og gøre sig fortjent til det. Så det har været et rigtig godt skifte for mig.

- Som person vil jeg altid udvikle mig selv og blive bedre, så jeg er som udgangspunkt aldrig tilfreds. Og det er en god egenskab, synes jeg. Men jeg synes da, at jeg er startet godt, og jeg er faldet godt ind i spillestilen.

På fredag danner Brøndby Stadion rammen om sæsonens sidste kamp, der skal afgøre, hvem der får en plads i Europa League-kvalifikationen. Og det kan være en lille oprejsning for Hedlund, der håber at være en del af en flot kulisse.

- Vi havde selvfølgelig forventet mere af sæsonen som hold, men selvom det ikke blev, som vi havde håbet, kan vi stadig redde noget af æren og ikke mindst næste sæson ved at vinde på fredag. Vi har alt i vores egne hænder, og forhåbentlig bliver det med en masse fans på tribunen, så vi kan få sat et godt punktum.

Kampen må ses fra tribunen for svenskerens vedkommende, da han så rødt i kampen mod OB. Og om netop det røde kort siger han følgende:

- Jeg får en tackling, og det første, jeg når at tænke, er, at han udelukkende er ude på at skade mig. Vi er foran med to, han er frustreret, og så lader han det gå ud over mig. Det er i hvert fald det, jeg når at tænke, og så reagerer jeg efter det. Og det er selvfølgelig al for voldsomt – det kan jeg godt se efterfølgende. Men det er nogle gange svært at se helt rationelt på det, når man er på banen.

Der er dømt GULT STADION på fredag, og du kan læse meget mere om det og om fredagsbaren inden opgøret lige her.

Foto: Getty Images