22. MAJ 2019 kl. 19:00
Kevin Mensah forlænger til 2023

Efter at være kommet tilbage fra sin korsbåndsskade har Kevin Mensah indtaget en backposition på Brøndby-holdet, og den nu tidligere angriber har gjort det så overbevisende, at han og sportsdirektør Ebbe Sand er blevet enige om at forlænge samarbejdet til 2023.

Den nyhed breakede Mensah selv, da han tidligere i dag deltog i podcasten ’BrøndbyLyd’ fra 3point.dk

- I de to og et halvt år jeg har været i Brøndby IF, har vi rykket os rigtig langt, og jeg er glad for at kunne være med til at tage de næste skridt over de kommende fire år. Vi skal derop, hvor Brøndby IF fast spiller med om titler, og det er jeg rigtig glad for at skulle være en del af.

- Da jeg fik min korsbåndsskade, satte jeg mig det mål, at det ikke skulle sætte en stopper for min tid i Brøndby IF, så jeg er stolt over at være kommet godt tilbage, og at klubben også ser en fremtid med mig på holdet, fortæller Brøndby IF’s nummer 14.

Og der er masser af gode grunde til, at kontrakten med Kevin Mensah er blevet forlænget. Det fortæller sportsdirektør Ebbe Sand.

- Der ligger flere ting til grund for at forlænge med Kevin. Selvfølgelig er han en dygtig spiller, der har vist sig at være rigtig god i sin nye rolle som back, men han er også fleksibel og kan hjælpe til på andre pladser, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Kevin er også en fantastisk personlighed og har en vigtig rolle i omklædningsrummet, hvor han er en rigtig god rollemodel for de unge spillere, der kommer op i truppen og dem, der træner med. Der ved han, hvornår der skal skubbes lidt til dem, og hvornår de skal have en arm om skulderen. Når vi gerne vil have unge spillere i truppen, er det vigtigt, at de også har nogen at læne sig op ad, lyder det fra Ebbe Sand.