Mads Hermansen: Jeg vil i kamptruppen

21.05.2019 11:55

Når Superliga-truppen møder ind efter sommerferien, bliver det med den talentfulde målmand Mads Hermansen som en del truppen. Han bliver fra sommer rykket permanent op, og selv om Mads Hermansen har været klar over, at det skulle ske, er han alligevel spændt på sin nye tilværelse som fuldtidsprofessionel.

- Det er klart, at det bliver noget andet, end det jeg har været vant til. Det giver da lidt sommerfugle i maven, for det er nu, det rigtig bliver fodbolden, man skal leve af, siger den unge målmand, der dog har været med omkring Brøndby IF’s bedste trup flere gange.

Han synes derfor også, han kan være med på øverste niveau. Med selvtilliden kommer der også klare mål for Mads Hermansen.

- Når jeg har trænet med og været med på træningslejre, synes jeg, jeg har vist, jeg godt kan være med på det her niveau. Selvfølgelig er det noget andet end U19-fodbold, men når man lige har vænnet sig til det, har jeg ikke været i tvivl om, at jeg kan følge med.

- Mit første mål er at blive en del af kamptruppen og blive reservemålmand. Det afhænger selvfølgelig også af, hvad der sker i transfervinduet til sommer. Det er et stort mål som førsteårs senior, men jeg tror på mig selv, lyder det fra den talentfulde, 18-årige keeper.