20. MAJ 2019 kl. 15:00
Farvel til fire spillere i aften

Før kampen mod FC Midtjylland fløjtes op i aften kl.19:00, så vil sportsdirektør Ebbe Sand overrække blomster til en række spillere, der alle siger farvel til den gule trøje, som det er kutyme til sæsonens (potentielt) sidste hjemmekamp.

Udover Benedict Röcker, Benjamin Bellot og Casper Hauervig som allerede er blevet offentliggjort stopper ved udgangen af denne sæson, så siger vi også farvel til Nikolai Laursen, hvis lejekontrakt udløber ved udgangen af denne sæson. Brøndby IF har valgt ikke at udnytte købsoptionen for Nikolai Laursen, som derved returnerer til PSV Eindhoven efter et ti måneders lejeophold i Brøndby IF.

Sportsdirektør Ebbe Sand forklarer om farvellet til Nikolai i denne omgang.

- Nikolai er en af vores egne drenge, og derfor er vi, ligesom Nikolai, pokkers ærgerlige, over at hverken vi eller han fik forløst det rå potentiale, som han besidder. Vi så talentet blomstrer i glimt, blandt andet med hans flotte mål mod FC Midtjylland i starten af sæsonen, og jeg er sikker på, at Nikolai nok skal få sit gennembrud på et tidspunkt, for han har de kvaliteter, som en fuldblodsangriber skal have.

- Nu handler det for Nikolai om at finde ud af, hvad det rigtige skridt er for ham i sin karriere, så han kan løfte sit spil til næste niveau, og vi vil følge hans udvikling tæt. Alle i Brøndby IF ønsker Nikolai alt det bedste for fremtiden.

Husk, traditionen tro er der gult stadion til aftenens kamp. Du kan læse mere om gult stadion her.

Foto: Getty Images