16. MAJ 2019 kl. 12:00
T+-træner Kenneth Brogaard skifter til DBU

Ved udgangen af denne sæson skal vi ikke kun sige farvel til spillere – også en af klubbens mest erfarne trænere og ledere takker af i blåt og gult. T+-træner Kenneth Brogaard skifter fra Brøndby IF til DBU, hvor han skal være Talenttræner & Sportslig ansvarlig for U10-U15, hvor blandt andet DBU TOP-center hører under.

- Jeg havde egentlig troet, at jeg skulle være i Brøndby IF hele mit liv, men muligheden for at opkvalificere mig i min kommende rolle i DBU, er et skridt, jeg gerne vil tage. Det er en spændende rolle, der indeholder en del af det, jeg laver i Brøndby IF – nu skal jeg så til at gøre det på landsplan, fortæller Kenneth Brogaard, der var med til at sætte Brøndby Masterclass i søen.

- Der ærgrer mig da, at jeg ikke når at se de årgange blive færdige, der har taget rejsen gennem hele Masterclass-perioden. Nu bliver det lidt på afstand, men jeg er utrolig stolt over at have været med fra starten og glæder mig til at se resultaterne af arbejdet, der bliver bedre end noget, vi har set før i klubben.

Men jobskiftet betyder ikke, at Brøndby IF nødvendigvis har set det sidste til Kenneth Brogaard.

- Jeg håber, at jeg engang ude i fremtiden kan komme tilbage til Brøndby Masterclass.

Sportsdirektør Ebbe Sand er ked af at miste en vigtig medarbejder, men har også masser af forståelse for, at Kenneth Brogaard gerne vil dygtiggøre sig yderligere.

- Det er altid ærgerligt at miste gode og vigtige medarbejdere. Kenneth er et bindeled mellem amatørafdelingen og selskabet, så vi er selvfølgelig kede af at sige farvel til ham.

- Det gør vi så heller ikke helt endnu, for han bliver hos os til udgangen af juli, og det giver os en god mulighed for at finde hans afløser. Der vil vi gerne finde den bedst mulige kandidat til jobbet, for selv om Masterclass hele tiden har været en stor prioritet for os, så kommer fokus på talentområdet til et blive endnu større fremover, understreger Ebbe Sand.