16. MAJ 2019 kl. 10:00
Casper Hauervig skifter til HB Køge

Det er tidligere meldt ud, at reservemålmand Benjamin Bellot stopper i Brøndby IF med udgangen af denne sæson, og den tredje målmand i Superliga-truppen, Casper Hauervig, takker nu også af til sommer.

Den talentfulde målmand skifter til HB Køge i 1. Divison, hvor han skal være efterfølger til anden tidligere Brøndby-målmand, nemlig Andreas Hansen.

Det er ifølge Casper Hauervig et let og naturligt valg at tage skridtet væk fra Brøndby IF.

- Jeg har været i Brøndby IF siden jeg var 11 år og er Brøndby-fan, men som målmand vil man gerne spille kampe på højest mulige niveau og mærke, at der er noget på spil. Det skridt er jeg klar til at tage, og derfor var det ikke svært at tage beslutningen om at skifte til HB Køge, da muligheden bød sig.

- Men jeg kan tage rigtig meget med mig fra Brøndby IF – fra truppen, træningen og trænerne. Jeg har lært rigtig meget om at være professionel og hele tiden være den bedste udgave af sig selv. Og jeg har lært rigtig meget af de målmandstrænere, jeg har haft herude, så tak til Magnus Pondus Hansen, Sten Christensen, Lars Høgh og Claus Fallentin, lyder det fra den snart tidligere Brøndby-målmand.

Om salget af Casper Hauervig fortæller sportsdirektør Ebbe Sand:

- Casper har været et talent i lang tid, og nu skal han have lov til at folde det talent ud. Der er er stykke til spilletid på førsteholdet her i klubben for Casper, så derfor vil vi ikke stå i vejen for den mulighed, der har åbnet sig i HB Køge.

- Vi siger farvel til et målmands-talent, der har knoklet hver dag til træning og været et vellidt ansigt i truppen. Nu skal han så ud og vise, at han kan bruge alt det, han har lært i sin tid i Brøndby IF, og vi ønsker ham al held og lykke.