13. MAJ 2019 kl. 21:56
Vigen: Dejligt at være tilbage

Lasse Vigen var naturligvis en glad midtbanespiller efter 2-0-sejren over FC Nordsjælland, men også efter at komme tilbage efter sin lyskeskade, som har holdt ham ude i Mesterskabsspillet hidtil. 

- Personligt var det rigtig godt at være tilbage og spille, men det var endnu vigtigere, at vi fik en sejr, som vi kan tage med til fredag.

Tidligere i sæsonen har kampene mod FC Nordsjælland budt på mange chancer og mål, men i dag var det en mere kontrolleret indsats fra de blågule.

- Det er oftest, at det bliver chancerigt på deres bane. Jeg synes, at når vi møder FC Nordsjælland herhjemme på Brøndby Stadion, så er vi dygtige til at kontrollere dem – hvilket også gør sig gældende i dag.  Vi gør det rigtig godt i presset, og vi får brudt deres spil. Og omvendt er vi også dygtige på bolden, hvilket er vigtigt mod FC Nordsjælland.

Næste kamp for Lassen Vigen og resten af Brøndby-mandskabet er fredag, hvor det gælder årets pokalfinale mod FC Midtjylland - en kamp, som spillerne naturligvis ser frem til

- Det er klart, at os der ved med sidste år, vi ved, hvad fredagens kamp betyder, og hvor vigtigt den er for vores klub og fans. Alle ved, at alle mand skal give sig 100% på fredag, for det er én af årets vigtigste kampe.

Pokalfinalen spilles fredag klokken 17:00 i Telia Parken.

Foto: Getty Images