13. MAJ 2019 kl. 21:45
Uhre: Vi kæmper for hinanden

Mikael Uhre åbnede Brøndby-ballet, da han bragte de blågule i front efter en halv times spil mod gæsterne fra Farum. Angriberen kunne nemt sætte en inderside på på et flot indlæg fra Jung, og angriberen sender også roser i retning af tyskeren.

- Nu begynder vi at kende hinanden, så jeg vidste godt, hvor bolden ville lande, da han (Jung, red.) fik den ude på kanten. Han har en stor andel i målet, og det er et super godt indlæg, han får slået, siger Uhre, der dog peger på den kollektive indsats som årsagen til, at Brøndby-holdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret:

- Vi står godt som hold. Vi kæmper for hinanden og løber de ekstra meter. Det er nøglen til at lukke et hold som FC Nordsjælland ned. 

Se og hør hele interviewet med Mikael Uhre på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images