12. MAJ 2019 kl. 08:40
Retov: Skal levere mod FC Nordsjælland

I morgen aften kl.19:00 tager Brøndby IF imod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion i Superligaens tredjesidste runde, og for cheftræneren er kampen vigtig på mange punkter.

- Der er fem dage til pokalfinalen, men jeg vil gerne understrege, at selvom pokalfinalen er vigtig, så skal vi levere mod FC Nordsjælland i morgen. Ikke blot fordi vi jagter en højere placering i Superligaen, men også for at give os det bedst mulige afsæt til pokalfinalen.

- Jeg ved af erfaring, at man med en succesoplevelse og sejr i baggagen får et perfekt afsæt til en pokalfinale. Vi har ikke vundet de sidste par hjemmekampe, så det betyder meget for mig og hele holdet, at vi går ud og leverer en god præstation på hjemmebane i morgen aften.

Cheftræner Retov har respekt for FC Nordsjælland, selvom nordsjællænderne stadig har den første sejr til gode under den nye cheftræner Flemming Pedersen.

- De har måske ikke vundet endnu med Flemming ved roret, men jeg har den største respekt for FC Nordsjælland, og de er et hold, som på dagen kan slå alle hold i Superligaen.

- I morgen gælder det for os om at stoppe dem tidligt i deres opspil. Derfor bliver vores presspil meget vigtigt. Med deres hurtige folk oppe foran, så skal vi som altid være meget opmærksomme på at komme ud og spille med et aggressivt udtryk, især på midten af banen, så deres midtbane ikke får tid og rum til at finde deres angribere.

Har du sæsonkort til Sydsiden, så husk at Fanzonen allerede åbner kl. 16:00, hvor der som sædvanlig vil være food trucks stående klar. Denne gang vil man blandt andet kunne købe lækker italiensk mad, ligesom der vil være varme drikke fra kaffevognen.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, så kan den købes her.

Foto: Getty Images