Kaiser: Skal være effektive i feltet

11.05.2019 13:35

FC Nordsjælland står klar på Brøndby Stadion på mandag kl. 19:00, hvor de er modstanderne i den næstsidste hjemmekamp i denne sæson.

Dominik Kaiser har allerede stiftet bekendtskab med FC Nordsjælland et par gange i denne sæson, så han ved udmærket, hvilken slags kamp der efter alt at dømme ligger og venter.

- Jeg har hørt om kampene mod FC Nordsjælland fra sidste sæson og selv oplevet dem i denne sæson. De er et godt hold med mange unge og dygtige spillere, der er gode på bolden.

- Begge hold er meget offensivt tænkende, så det er vigtigt, at vi står kompakt uden bolden og er kloge i det defensive spil. Med bolden skal vi selvfølgelig vise, at vi også er dygtige på den og skabe chancer. Det har vi vist i kampene mod dem og mange andre modstandere, at vi kan. Nu skal vi udnytte de chancer og i feltet skal vi være effektive. Er vi det, har vi også gode muligheder for at vinde kampen, understreger den tyske midtbanespiller.

Brøndby IF’s nummer 7 vil også gerne understrege vigtigheden af mandagens kamp.

- Vi spiller på hjemmebane, og vi spiller for at vinde og få de tre point. Vi skal forsøge at komme så højt op i tabellen som muligt, og der er sejre i de sidste kampe vigtige.

Du kan blive klogere på mandagens begivenheder i Fanzonen her, og har du ikke allerede billet til opgøret, kan du købe den eller flere her.

Foto: Getty Images