10. MAJ 2019 kl. 09:21
Mukhtar inden FC Nordsjælland: De efterlader huller

På mandag kl. 19:00 spilles sæsonens næstsidste hjemmekamp, og med FC Nordsjælland som modstanderen er der lagt op til en omgang offensivt festfyrværkeri.

- Begge hold spiller offensiv fodbold, så det bliver en god kamp for alle fansene og for de neutrale fodboldelskere og forhåbentlig med et godt resultat for os, fortæller Hany Mukhtar, der også har et bud på, hvordan FC Nordsjælland skal stækkes.

- Vi skal ikke lade dem have bolden, så vi skal jagte dem rundt, for så kommer vi til at spille på deres præmisser. Vi skal lægge pres på dem, lukke dem ned og vinde bolden – så ved vi, at de efterlader huller, som vi så skal udnytte.

Det er sidste kamp inden pokalfinalen i næste uge, og selv om det er en stor kamp at se frem til, så kan kampen mod FC Nordsjælland også bruges til at bygge momentum op til den kommende pokalfinale.

- Vi fokuserer lige nu kun på kampen mod FC Nordsjælland, og det er de tre point, der er det vigtigste. En sejr vil også være den bedste forberedelse til pokalfinalen i næste uge. Det er altid bedre at gå ind til en ny kamp med en sejr i ryggen, og vi går benhårdt efter sejren mod FC Nordsjælland på mandag, lyder det fra Mukhtar, der hos Betfair i skrivende stund giver odds 8.0 som første målscorer på mandag.

Har du endnu ikke billet til kampen, kan du købe den her.

Foto: Getty Images