10. MAJ 2019 kl. 13:20
Faninformation om pokalfinalen

Om en uge er vi klar til årets pokalfinale i Sydbank Pokalen, når vi møder FC Midtjylland den 17. maj. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 17:00 i Telia Parken, men som sædvanligt er der masser af aktiviteter planlagt både før og efter opgøret på grønsværen – og her kan du danne dig et overblik over en dag i gul og blå.

Fanzone på Gammeltorv og Nytorv
På Gammeltorv og Nytorv sætter vi op til Danmarks største fanzone, hvor Brøndby-fansene kan begynde opvarmningen til kampen med en masse medfans. Der er åbent fra kl. 10:00, og kl. 14:00 er der fælles afgang mod Telia Parken.

I løbet af dagen vil der være ølbod og food trucks, ligesom Brøndby Shoppen igen har en bod, hvor man kan blive klædt ordentligt på med dette års pokalfinale-gear. I det hele taget bliver der lagt vægt på at farve byen gul og blå, og på en storskærm kan man følge med i, hvordan andre medfans griber den opgave an under hashtagget #brøndbyoveralt. Du kan læse mere om tiltaget her.

Der vil også være en scene med forskellige indslag, hvor et par Brøndby-spillere uden for kamptruppen kigger forbi til en snak.

Der vil være plads til de mindste Brøndby-fans i Brøndby Juniors hjørne foran Domhuset på Nytorv. Her vil der være et mødested for familier, som ønsker at gå sammen til marchen. Der vil være en stor gul Brøndby-ballon, som indikerer mødested og samlingspunkt i marchen. Der vil være balloner og flag til uddeling samt mulighed for at få ansigtsmaling og at tegne på dit eget banner. Under marchen vil der være medbragt lidt forfriskninger til de mindste.

Vi opfordrer alle til at benytte de opstillede toiletter på torvet og i det hele taget tage hensyn til stedet.


Du kan se billedet i stor størrelse her.

Ankomst til Telia Parken
Når kampstarten så småt nærmer sig, er der også nogle praktiske informationer omkring stadion.

Bus
Ankommer man med bus, skal denne parkeres på Edel Sauntes Allé. Skriv gerne til [email protected], hvis du kommer med bus, så vi har styr på antallet og kan garantere en parkeringsplads.

Bil
Kommer man selv i bil til stadion, anbefaler vi, at man parkerer syd eller vest for stadion. Området omkring Gunnar Nu Hansens Plads og Østerbrogade op til Svanemøllet St. vil være forbeholdt FC Midtjyllands fans.

Indgangene på stadion
Den fælles march fra fanzonen vil ankomme på Øster Allé via Trianglen. Alle, der har billet til Nedre C, kan bruge alle indgange markeret med ”nedre”, og alle med billet til Øvre C kan benytte indgangene markeret med ”øvre”.

Vi opfordrer folk til at sprede sig ud ved alle indgange for at lette køerne mest muligt. Alle pladser på både Øvre- og Nedre C er unummererede, så det gør ingen forskel, hvilken indgang man benytter sig af, så længe man kommer ind på det rette niveau. 

Bagage på stadion
Det er tilladt at medbringe normal størrelse rygsæk, men kufferter og sportstasker vil blive afvist i døren.

Efter kampen
Brøndby-fans opfordres til at søge mod Østerport st. via Øster Allé og Østerbrogade. Skulle kampens resultat give anledning til fejring, foregår dette i Fanzonen på Brøndby Stadion, hvor spillerne også kommer forbi. Fanzonen forventes at åbne kl. 20:00, men der vil komme mere information om dette på vores sociale medier. 

Foto: Getty Images