5. MAJ 2019 kl. 18:30
Arajuuri: Vi gav alt, hvad vi havde

De blågule måtte efter en tæt kamp gå pointløse fra banen. Det var en kamp, hvor vi var foran, og spillede rigtig godt i perioder. Derfor var det også ekstra bittert, at vi måtte gå fra banen med et nederlag. Det var en træt og ærgrelig Paulus Arajuuri, som vi fik en snak med efter dagens nederlag. 

- Vi gav alt, hvad vi havde. Små maginaler afgjorde kampen. Vi havde brug for point i dag, og dem fik vi desværre ikke. Når du taber et Derby, er det svært at sige noget positivt, men drengene gjorde, hvad de kunne. 

- Derby-kampe er de største at spille, men derfor er de også de hårdeste at tabe. Vi holder hovedet højt, for der er stadig vigtige kampe i sæsonen.

Næste kamp for de Paulus og de blågule er på mandag, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg.

Foto: Getty Images