Retov: Altid noget på spil i et Derby

04.05.2019 10:00

I morgen spilles sæsonens sidste Derby, og der er som altid en masse på spil for begge klubber. Cheftræner Martin Retov glæder sig til at stå i spidsen for holdet til endnu et Derby og tror på, at klubben fra Vestegnen kan tage noget med hjem fra Østerbro.

- Der er ikke noget, der hedder et normalt Derby. Der er altid noget på spil i disse kampe. Denne gang spiller FC København om at afgøre et mesterskab, og vi spiller for at ende så højt som muligt i tabellen. Det er et vigtigt tidspunkt for begge hold i sæsonen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi kommer ud og viser, at vi er klar til at kæmpe til det sidste.

- Sidst vi mødtes, var vi dejligt aggressive i vores udtryk og fik vundet en masse andenbolde, hvilket pressede dem i store dele af kampen. Vi fik positioneret os godt i forhold til boldholder, og vi var gode på omstillingerne, specielt igennem midten som vi ynder. Hvis vi kan vende og dreje mellem deres to kæder ligesom sidst, så vil vi få de samme muligheder i morgen og kan tage noget med hjem.

- Vi er naturligvis opmærksomme på deres styrker og deres individualister, men vi har masser af dygtige folk til at udføre den opgave. Det bliver ikke nemt, for vi møder et hold med stor selvtillid, som er svære at slå på hjemmebane, så alle mand skal levere en toppræstation, hvis vi skal have en sejr med hjem.

Cheftræner Martin Retov efterlyser dog effektivitet, hvis Brøndby-holdet skal tage point med hjem.

- Vores spil i Mesterskabsspillet har egentlig været på et ok niveau, hvis man altså ser bort fra kampen i Esbjerg, men vores effektivt skal i den grad have et løft. Vi var effektive mod FC Midtjylland, da vi vandt i Herning for et par uger siden, og det skal vi også være i morgen mod FC København. Vi kan ikke forvente at få mere end tre-fire chancer i morgen. Vi skal være skarpe, når vi får mulighederne, så vi har haft stor fokus på vores effektivitet i ugens træning for at finde skarpheden frem.

Det reducerede udebaneafsnit i Telia Parken er udsolgt, så hvis man ikke allerede har sikret sig billet til morgendagens Derby, kan kampen ses på 3+, hvor der er optakt fra kl.14:00 og kickoff kl.16:00.

Foto: Getty Images