2. MAJ 2019 kl. 14:34
Wilczek: Vi har vist, vi kan spille med mod FC København

Det har været en omskiftelig sæson for Brøndby-spillerne, hvor resultaterne er gået op og ned. Men når det er gået op, har det også været nok til at spille med mod de bedste hold, understreger Kamil Wilczek.

- I Mesterskabsspillet har vi vist mod både mod FC Midtjylland og mod FC København, og at vi godt kan være med blandt de bedste. Vi slår FC Midtjylland på udebane, og på Brøndby Stadion spiller vi en rigtig god kamp mod FC København, hvor vi bare mangler at score på vores chancer.

- På søndag skal vi gribe chancen, når vi får den. Der er det ikke vigtigt, hvad der er sket i de andre kampe. Det er et Derby, og vi sætter alt ind for at vinde den kamp. Det er vigtigt for fansene, for os selv og for alle omkring klubben. Det handler om meget mere end tre point, fortæller Brøndby IF’s nummer 20.

En Derby-sejr ville betyde meget for både fans og spillere, og gennem en svær periode vil det kunne være med til at løfte humøret.

- Det har været en svær periode for os alle sammen. Kan vi gå fra banen med en sejr på søndag, vil det være med til at løfte stemningen rigtig meget, og en sejr er den bedste måde at få masser af selvtillid i kroppen igen – og specielt en Derby-sejr, fortæller Wilczek.

Foto: Getty Images