24. APRIL 2019 kl. 15:25
Kom til 'En Forårsdag i Brøndby'

Foråret er kommet, og vi tager hul på anden halvdel af Mesterskabsspillet på søndag, når Esbjerg fB kommer på besøg. Der er kampstart kl. 16:00, og det tidlige kamptidspunkt markeres med ”En Forårsdag i Brøndby” fuld af aktiviteter rundt om stadion for fans i alle aldre. Nederst i artiklen kan du få et overblik over, hvor de forskellige aktiviteter foregår.
 
Familie Lounge og Goal Station
Vores Familie Lounge er i dagens anledning udvidet med en Junior-scene (5) foran Michael Laudrup Lounge, hvor der vil være underholdning for de yngste. Her får vi besøg af tryllekunstner og ballon-manden ”Hokus Pokus”, og så spiller den tidligere X-Factor-deltager Frederik på scenen.
 
Ved vores nye Goal Station (3) vil de boldglade få mulighed for at møde dygtige Brøndby Masterclass-talenter (heriblandt Morten Frendrup og  Jesper ”Jobbe” Lindstrøm). Her kan man blive udfordret i sjove boldøvelser med teknologiske måleværktøjer. Sportmaster udlodder præmier ud til de mest flittige børn i Goal Station.
 
Program for Brøndby Junior området
Kl. 13-15:45 Familie Lounge er åben
 
Udendørs playground: Hoppeborge, Fodbolddart og Pannabane hele dagen (6)
 
Tifoværksted:  Lav dit eget banner eller hjælp os med at farvelægge et stort Brøndby Junior-banner til pokalfinalen.
 
Just Dance-konkurrence: Forsøg at lave dagens eller sæsonens highscore. Præmier er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.
 
eSport-område: Som altid er vores 15 gaming computere og 9 FIFA konsoller tændte i eSport-området.
 
Kl. 13:30 Hokus Pokus på Junior-scenen (5)
Tryllekunsteren og ballon-manden ”Hokus Pokus” underholder de små med nogle tryllerier fra 13:30-13:50, hvorefter han vil gå rundt blandt vores fans og lave ballondyr.
 
Kl. 14:15 Kom og oplev Frederik Konradsen på Junior-scenen (5)
Hør de gamle klassikkere samt nye børnesange fra hans eget album 'Sange fra Sahara'.
Den står på skæg og ballade og finurlige indslag. Med et stort smil vil Frederik tage jer på en rejse til Afrika, en tur til det kolde nord og fortælle jer om dengang, lyset mødte mørket.
 
Kl. 14:45 Brøndby Masterclass og Sportmaster udfordrer børnene i vores Goal Station (3)
Tre Masterclass-profiler (heriblandt  Jesper “Jobbe” Lindstrøm og Morten Frendrup) står klar ved hver disciplin og viser, hvordan man gør. Sportmaster uddeler præmier til de heldige.
 
Kl. 16:00 Kampstart & Tifo i familieafsnittet
Når spillerne går på banen, skal der viftes med en masse flag i Familieafsnittet. Tag derfor gerne egne flag med, køb et billigt et i Familie Loungen eller brug en af engangsflagene, som er spredt ud på Familieafsnittet. 
 
Live Musik, quiz og optakt i fanzonen
På scenen i Fanzonen (1) vil der for første gang være live hiphop på scenen, når KaSeR optræder. Den engelsksprogede rapper fra Albertslund er efterhånden et etableret navn i den danske hiphop-undergrund, og han glæder sig til optræde foran det publikum, han normalt er en del af til Brøndby IF's kampe. Du kan blive klogere på hans musik inden søndag ved at tjekke hans Youtube kanal her.
 
Ud over KaSeR vil Neil Brophy også sidde klar ved åbningen og spille de klassikkere, som han efterhånden har optrådt med ved flere lejligheder i Fanzonen. Dagen vil også byde på den traditionelle Kahoot-quiz, og som altid vil der være mulighed for at stille sulten, når food trucks fra Københavns Mad & Marked gennem hele dagen sørger for noget godt at spise.
 
Program for Fanzonen 
Kl. 13:00 Fanzonen åbner.

Food trucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise.

Kl. 13:00-14:00 Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- Sodavand 20,-.
 
Kl. 13:00 Neil Brophy live på scenen .

Kl. 14:00 Quiz på skærmene. Test din paratviden om Brøndby IF - Esbjerg fB i Kahoot-quizzen.
 
Kl.14:30 KaSeR live på scenen.

Kl. 15:00 Dagens startopstilling bliver præsenteret, og en spiller fra truppen kommer forbi til en sportslig optakt.

Kl. 17:50 Fanzonen er åben til nedtakt.
 
Live musik i Ebbe Skovdahl Fan Lounge (4)
Fra kl 14.30 vil der være live musik i Ebbe Skovdahl Fan Lounge, når Neil Brophy slår et smut forbi og spiller velkendte klassikkere. Husk, at der som altid er mulighed for at købe en lækker flæskestegssandwich eller en grillpølse.
 
Fødselsdag i Hytten (7)
I Hytten fejrer Brøndby Support deres 26 års fødselsdag. Her vil der være åbent allerede fra kl.12:00, og før kampen vil der være DJ. Efter kampen kommer Hubertus Band forbi, og festen forsætter til kl. 22:00. 
 
Bold på Bane 2 (2)
Til dem, der gerne vil starte med at se fodbold endnu tidligere, er der Sjællandsseriekampen mellem Brøndby IF's 2. hold og Stenløse. Den starter kl. 11:00 på bane 2.

Hele programmet til En Forårsdag i Brøndby kan ses her. Du kan se billedet i fuld opløsning her.