18. APRIL 2019 kl. 19:45
Hedlund: For mange dårlige beslutninger

Simon Hedlund kom ind fra anden halvlegs start, og fik hurtigt sat sit aftryk med flere gode aktioner. Dog rakte det desværre ikke til en scoring eller sejr til Simon og Brøndby-holdet.

Efter en første halvleg uden skud inden for rammen, blev der i anden halvleg forsøgt flere gange, hvilket åbnede op for kontra-chancer fra begge hold. Vi fik en snak med Simon Hedlund om dagens kamp, og hvorfor det endte med nederlag til de blågule:

- De får en omstilling på os, som de laver mål på. Vi får ikke scoret på vores muligheder. Det var generelt en rigtig dårlig kamp fra vores side, desværre.

- Vi kommer til at løbe for mange unødvendige meter. De er langt mere sikre på bolden, end vi var. Vi får ikke vores spil til at fungere, og så bliver det hårdt for os. Vi kommer ikke til nok afslutninger, og når vi ikke gør det, er det også svært at lave mål.

- Vi træffer for mange dårlige beslutninger over hele linjen i dag. Da de får scoret, stiller de sig kompakt, hvilket vi har svært ved at åbne for, hvilket gør at vi taber i dag.

Næste opgave for Hedlund og Brøndby-mandskabet er mandag, hvor vi møder FC Midtjylland på MCH Arena.

Foto: Getty Images