20. APRIL 2019 kl. 10:00
Halimi: Har brug for sejre

På mandag går turen til Herning og MCH Arena, hvor FC Midtjylland venter. Kampen kommer på bagkant af et ærgerligt nederlag i Esbjerg, og for Besar Halimi gælder det om at komme ovenpå hurtigst muligt.

- Det er en vigtig kamp mod et godt hold, og vi skal selvfølgelig bruge sejre for at komme op på tredjepladsen, ligesom vi skal ind i en god stime forud for pokalfinalen. Så det er en vigtig kamp. For os.

- Kampen i Esbjerg var meget symptomatisk for vores sæson, hvor en periode med bedre præstationer bliver efterfulgt af en dårlig kamp. Men vi har masser af kvalitet i holdet, og det skal vi bare blive ved med at vise.

Spillemæssigt er der også noget at skulle bevise – nemlig koldblodigheden foran modstanderens mål.

- Vi er gode til at skabe chancer, og selvom der nogle gange lige mangler noget koncentration i den sidste aflevering, er der gode tegn i vores spil. Nu skal vi bare sørge for, at den sidste aflevering og den sidste afslutning sidder der, og så er jeg sikker på, at vi kan få et godt resultat mod FC Midtjylland.

Der er kampstart kl. 18:00, og har du ikke sikret dig billet endnu, kan det klares her.