11. APRIL 2019 kl. 10:20
Derby i Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge

Til søndagens Derby vil der være åbent i Fanzonen allerede fra kl. 12:00. Som sædvanligt vil der i den første time være rabat til sæsonkortholdere, så en øl koster 35 kr. og en sodavand 20 kr.

I næste uge kommer den helt nye Carlsberg HUMLE i handlen, og på søndag får du muligheden for at være med til en snigpremiere, når den nye øl bliver serveret i Carlsberg-barerne i Fanzonen.

Underholdning hele dagen
Fra kl. 12:30 starter Derby-optakten med en live-udgave af BrøndbyLyds podcast, som bliver sendt direkte fra scenen i Fanzonen. Efterfølgende skal der quizzes i den traditionelle Kahoot-quiz, og så byder dagen også på livemusik på scenen, hvor Neil Brophy spiller.
Efter kampen vil Fanzonen være åben til nedtakt med udvidet åbningstid og livemusik. Husk, at Fanzonen er åben for alle Brøndby-fans efter kampen.

Food trucks fra Københavns Mad & Marked vil gennem hele dagen sørge for noget godt at spise. Her vil der blandt andet være mulighed for at få en klassisk amerikansk burger med hakkebøf, ost, bacon, syltede rødløg, syltede pickles, salat og tomat, en flæskestegssandwich med hjemmesyltet rødkål og hjemmerørt mayonnaise eller sprøde falafel og oksespyd i stenovnsbagt brød med diverse salater.

Ebbe Skovdahl Fan Lounge
I Ebbe Skovdahl Fan Lounge vil der ligeledes være åbent fra kl. 12.00, og også her vil der være livemusik før kampen, ligesom en spiller kigger forbi til sportslig optakt. Husk, at der som altid er mulighed for at købe en lækker flæskestegssandwich eller en grillpølse.
 

Program for dagen i Fanzonen

12:00
Fanzonen åbner

12:00-13:00
Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer.
Øl: 35,-
Sodavand 20,-

12:00
Food trucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise

12:30
Derby-optakt med Brøndby Lyd på scenen

13:35
Kahoot-quiz på skærmene: Test din paratviden om Derby

13:45
Neil Brophy live på scenen

14:50

En Brøndby-spiller kommer forbi til en snak om dagens kamp

16:00
Kickoff: Brøndby IF – F.C. København

16:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben

17:50 ca.
Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt med livemusik og udvidet åbningstid

Foto: Getty Images