10. APRIL 2019 kl. 14:25
Armbånd til fans på Sydsiden til Derby
Til søndagens Derby er der, som tidligere kommunikeret ud, ændringer på Sydsiden. For at sikre at kapaciteten på både Øvre og Nedre bliver overholdt, vil der være en opdeling af tribunen, som forhindrer fri gennemgang mellem de to afsnit.
 
Alle tilskuere på Sydsiden vil få udleveret et farvet armbånd, når de kommer ind på stadion, som skal gøre det muligt at skelne mellem, om folk har plads på Sydsiden Nedre eller Øvre. Har man ikke det korrekte armbånd på, er det ikke muligt at komme ind på den specifikke sektion.
 
Udleveringen af armbånd vil ske ved, at indgang C og indgangen til Fanzonen bliver splittet i tre grupper:
- Fans, der har billet til Sydsiden Nedre
- Fans, der har billet til Sydsiden Øvre
- Fans, som har billet til steder, som ikke er en del af stemningstribunen (billetter på Loxam-tribunen, Carlsberg-tribunen eller Sydsiden Tårn 31/32). 
 
På grafikken ovenfor ses de afsnit, hvor man skal bruge armbånd for at komme ind på tribunen:
For at gøre denne proces nemmere vil der være udvidet åbningstider. Fanzonen åbner allerede kl. 12:00, og indgangen til Sydsiden åbner kl. 13:00. Vi opfordrer alle fans på Sydsiden til at komme i god tid inden kampen, da udleveringen af armbånd kan skabe længere ventetid.
 
Der vil være et informationspunkt på pladsen foran indgang C, hvis du har brug for hjælp. Hvis du allerede er inde på stadion og har problemer, eventuelt hvis dit armbånd er gået i stykker, er der et informationspunkt ved Fanboden under Sydsiden ved tårn 27.
 
Husk, at hvis du har trukket en billet til Sydsiden til dette Derby, så gælder dit sæsonkort ikke – du skal bruge den tilsendte billet.