8. APRIL 2019 kl. 08:20
Hermannsson: Vigtigt at tage tre point

- Vi går benhårdt efter at nå tredjepladsen, så det er vigtigt, at vi får tre point og lægger afstand til de hold, der også gerne vil kæmpe med om den placering, siger Hjörtur Hermannsson inde aftenens opgør mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Der er ni kampe tilbage i Mesterskabsspillet, som alle sammen skal bruges til at komme op på bronzepladsen, og fansene har en ikke uvæsentlig rolle at spille i den jagt, fortæller den islandske forsvarsspiller, der glæder sig til aftenens kulisse.

- Når vi spiller mod FC Nordsjælland på udebane, er det næsten som en hjemmekamp. Der kommer så mange Brøndby-fans, og på udebane fås det vel ikke bedre. Det håber jeg virkelig, vi kommer til at opleve igen i aften, for deres opbakning er helt fantastisk – det så vi også i torsdags mod AaB i pokalsemifinalen, hvor stemningen var helt elektrisk.

Hvis du tror på, at vi vinder begge halvlege mod FC Nordsjælland i aften, kan du i skrivende stund få odds 9.0 hos Betfair.

Der er kickoff i aften kl. 19:00 på Right to Dream Park i Farum, men er du forhindret i at stå på tribunerne til kampen, kan du se den live på TV3 Sport. Og så dækker vi den selvfølgelig også live på Brøndby Live.

Foto: Getty Images