6. APRIL 2019 kl. 09:05
Retov: Tager til Farum for at vinde

Mandag drager Brøndby IF til Farum, hvor FC Nordsjælland lægger kunstgræs til på Right to Dream Park.

Cheftræner Martin Retov tager til Farum for at hente tre point med hjem.

- Vi lykkedes med at komme i top seks, og i torsdags spillede vi os i pokalfinalen, så det var to store opgaver, vi som hold lykkedes med inden for kort tid. Det giver selvfølgelig tro på tingene, når man leverer under så stort et pres. Det viser, at holdet har karakter.

- Vi har desværre et pointefterslæb fra tidligere på sæsonen i forhold til OB på tredjepladsen. Vi har ni kampe til at indhente fynboerne og sikre os den tredjeplads, og det gør vi kun ved at vinde kampe. Så vi tager til Farum for at vinde på en svær udebane.

- Vi ved godt, det bliver rigtig svært i Farum, og alle hold i Superligaen har det svært deroppe på kunstgræsset. Igennem de seneste år har der traditionelt set været mange mål i vores kampe deroppe, da vi er to hold, som spiller offensiv fodbold.

- Underlaget gør, at spillet på banen bliver utrolig hurtigt, og derfor skal man altid overveje, hvilke typer man skal have på banen i sådan en kamp. Man skal som spiller have en god forståelse for, hvornår man sætter fart i spillet, og hvornår man holder på bolden og spiller den rundt. Det er fart og kløgt, vi skal bruge, for vi vil som altid gerne sætte bolden på spil, men ikke unødigt, og det gjorde vi godt i anden halvleg mod AaB i torsdags.

Martin Retov har ikke været bange for at skifte ud i startelleveren, og det tilskriver cheftræneren en stærk trup.

- Vi skiftede senest tre mand mod AaB, og de nye spillere gik ind og leverede godt. Det er vigtigt, at spillerne ikke bare kommer på banen og er fysisk fit, men at de også kommer ind og har en stærk spilforståelse og gode relationer til hinanden. Det har spillerne i truppen lige nu, og den styrke som hold har vi brug for i resten af foråret.

Der er kickoff kl. 19:00 mandag aften på Right to Dream Park. Har du endnu ikke sikret dig billet til udebaneafsnittet, så kan den købes her.

Er du forhindret i at møde op og støtte holdet, kan du se kampen på TV3 Sport, hvor der er optakt fra kl.18:15.

Foto: Getty Images