4. APRIL 2019 kl. 22:30
Matchvinderen Wilczek: Kæmper for hver eneste meter

Kamil Wilczek blev som så ofte før målscorer og matchvinder, og denne gang sikrede scoringen sammen med en fantastisk holdpræstation en plads i finalen i Sydbank Pokalen – igen, igen, igen.

- Det var en fantastisk aften på Brøndby Stadion. Vi spiller en rigtig god kamp, hvor hele holdet kæmper for hver eneste meter på banen gennem alle 90 minutter. Vi skaber selv chancer, og holder AaB fra store muligheder gennem kampen.

- Jeg er glad for scoringen, men selv om den personlige succes er rar, er der intet vigtigere end holdets succes. Og succes for fansene, der endnu engang var enestående. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til deres præstation i aften. De bar os fremad. Vi siger det tit, men de er uden sammenligning Danmarks bedste fans, lyder det fra en glad Kamil Wilczek.

Pokalfinalen spilles 17. maj i Telia Parken. Vi forventer, at billetsalget starter den 23. april. Mere information følger på brondby.com i nærmeste fremtid.

Foto: Getty Images