3. APRIL 2019 kl. 08:45
Bellot stopper i Brøndby IF til sommer

Når sæsonens sidste kamp er spillet, skal vi tage afsked med Benjamin Bellot. Den tyske målmands kontrakt udløber til sommer.

- Benjamin er en målmand i sin bedste alder, og han skal selvfølgelig spille flere kampe, end vi kan tilbyde ham i Brøndby IF, hvor han står bag Marvin Schwäbe i kampen om spilletid. Derfor giver det god mening for både os og Benjamin, at vores veje skilles til sommer.

- Vi er og har været glade for at have Benjamin i truppen, hvor han altid har ageret professionelt til både træning og i kamp. Derfor kan vi heller andet end at ønske ham held og lykke i fremtiden og takke for de sidste to års samarbejde, siger sportsdirektør Ebbe Sand.

Tiden på Vestegnen har ikke givet Benjamin Bellot den spilletid, han som alle andre fodboldspillere higer efter.

- Det kommer ikke som den store overraskelse, men jeg er taknemmelig for de to år, jeg har haft i Brøndby IF. Jeg har posen fyldt godt op med minder fra min tid her – bl.a. fra pokalkampen mod SønderjyskE sidste sæson, hvor fansene til næste kamp igen sang mit navn.

- Men det er ikke farvel endnu, for vi har stadig meget at spille for i denne sæson, hvor vi vil i pokalfinalen igen og slutte så højt som muligt i Superligaen. Så kan vi sige farvel efter sæsonen, og jeg kommer til at se tilbage på min tid her som en god tid. Vi vandt et trofæ igen efter så mange år, og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, at jeg kom til Brøndby IF, lyder det fra Benjamin Bellot.

Foto: Getty Images