1. APRIL 2019 kl. 18:30
Reserveligaen: Nederlag i Lyngby

Reserveholdet tog i dag en tur til Lyngby, hvor Lyngby BK ventede i reserveligaen. Det var et ungt blågult mandskab, som havde fundet vejen til Joakim Mattssons trup. Det blev også en stor mundfuld for de unge drenge, som tabte 3-1. Vi kommer bagud på et kanon-hug, hvor Mads Hermansen desværre er chanceløs. Kort tid efter kommer vi bagud 2-0 på et gennemspillet angreb.
I starten af anden halvleg får vi en lille livline, da Roni Arabaci bliver sendt i dybden. Han lægger den derefter fladt ind ved fjerneste stolpe. Desværre får Lyngby lukket kampen til 3-1 efter et hjørnespark. 

- Jeg synes faktisk, at vi spiller en god kamp mod en god modstander. Vi stiller med et ungt hold, så der bliver truffet nogle forkert beslutninger – men omvendt synes jeg, det er godt, at de får noget erfaring. Jeg synes, at når vi får tempo i spillet, så spiller vi rigtig godt, hvor der opstår flere muligheder for at vi kunne score flere mål, sagde træner Joakim Mattsson efter kampen. 

Lyngby BK - Brøndby IF 2-0 (3-1)
1-0 
2-0 
2-1 Roni Arabaci
3-1

Startopstilling:

Roni Arabaci - Lucas Balck

Anton Bisgaard

Peter Bjur – Andreas Pyndt

Frederik Nørrestrand

Filip Andersen-Benjamin Laursen– Kasper Jørgensen - Matin Saleh

Mads Hermansen

Bænken: Tobias Juul, Ertugrul Teksen, Frederik Valbjørn, Laurids Brandt, Victor Sørensen og Marinus Larsen.