26. MARTS 2019 kl. 09:20
Et kommende farvel til Benedikt Röcker

Efter tre år i klubben stopper Benedikt Röcker i Brøndby IF til sommer, når hans kontrakt udløber. Benedikt Röcker kom til Brøndby IF i sommeren 2016 og var med til at vinde pokalfinalen i sidste sæson, hvor han scorede i 3-1-sejren over Silkeborg IF. Sportsdirektør Ebbe Sand forklarer om det kommende farvel.

- Vi har været og er stadigvæk utrolig glade for Benedikt Röcker. Han er en sand leder på og uden for banen, hvilket også gjorde, at spillertruppen entydigt pegede på Bene som ny anfører, da vi sagde farvel til Johan Larsson i vinter. Han har bevist sig selv for os i de snart tre år, han har været i klubben, og han gik forrest, da vi vandt pokalfinalen sidste sæson og dermed vandt vores første titel i mange år. Efter tre år går vi nu hvert til sit til sommer, og alle i klubben vil gerne takke Bene for hans indsats. Bene og vi har valgt at melde det ud i god tid, så han nu i ro og mag kan finde den næste klub i sin karriere. Lige nu er det vigtigste dog for os og Bene at slutte sæsonen godt af. Vi har en masse spændende kampe foran os, som Röcker er en del af, og vi er alle topmotiverede for at genvinde pokalturneringen og slutte i top tre.

Benedikt Röcker siger selv om stoppet til sommer.

- Brøndby IF er en fantastisk klub, og man kan ikke undgå at få den ind under huden. At vinde pokalfinalen sidste sæson var min karrieres højdepunkt hidtil, og jeg vil aldrig glemme mine tre år i Brøndby IF. Vi har spillet nogle fantastiske kampe foran de utrolige Brøndby-fans, og den opbakning jeg har fået af klubbens fans, vil jeg aldrig glemme. De betyder noget helt særligt for mig.

- Jeg kan garantere, at jeg fortsat vil give alt til træning og i kamp resten af sæsonen. Jeg vil slutte godt af, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at vi indfrier de mål, vi har sat os selv om endnu en pokaltitel og top tre. Det er mit løfte til alle Brøndby-fans.

Du kan se Benedikt Röcker fortælle om beslutning på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images