15. MARTS 2019 kl. 15:05
Overblik: Fem Brøndby-spillere afsted på landsholdsgerning

Grundspillet lakker mod enden, hvilket betyder, at vi får en landsholdspause efter kampen mod AC Horsens. Flere af Brøndby-spillerne skal i tjeneste for forskellige landshold, og dem kan du få et overblik over her.

Paulus Arajuuri
Finland og Paulus Arajuuri er havnet i gruppe J, hvor Italien og Armenien står for døren. Finland starter med at møde Italien ude, som skal tilbage på sporet, efter de missede sommerens VM-slutrunde i Rusland. Her skal Arajuuri holde spillere som Veratti og Balotelli fra fadet. Derefter venter, på papiret, en mere overkommelig modstander i Armenien ude. Armenien har Hobro IK's Edgar Babayan i truppen. Det betyder, at Arajuuri skal rejse en del sammen med sine landsholdskollegaer fra Finland.   

Hjörtur Hermannsson
Det er blevet til endnu en landsholdsudtagelse for Hjörtur, som med Island er havnet i EM-kvalifikationsgruppe H. For Hjörtur og Island står programmet på Andorra ude, som på papiret bliver Islands nemmeste modstander i denne landsholdspause. Efter turen til Andorra skal den store prøve stå, da Island møder verdensmestrene fra Frankrig på udebane. Her skal Hjörtur holde spillere som Griezmann og Mbappe fra at komme til chancer. 

Besar Halimi
Besar Halimi og Kosovo starter med en træningskamp mod en nation, som Halimi har stort kendskab til. Danmark skal nemlig på besøg, hvorfor begge mandskaber kan finjustere de sidste ting, inden de begge skal spille EM-kvalifikationskampe i hver deres gruppe. Kosovo er havnet i gruppe A, hvor de i første puljekamp tørner sammen med Bulgarien hjemme i Kosovo. 

Joel Kabongo
To venskabskampe er på tapetet for det danske U21-landshold, når de møder Belgien og Frankrig. Det bliver uden tvivl modstandere af topklasse, som de danske drenge skal op imod. Joel Kabongo er endnu engang udtaget til truppen, som skal ud og jagte sejre efter de sluttede 2018 af med nederlag til henholdsvis Spanien og England. 

Nikolai Laursen
Nikolai Laursen og det danske U20-landshold skal i landsholdspausen teste formen i en venskabskamp mod Rumænien. Kampen bliver spillet den 25. marts i solrige Marbella i Spanien. U20-landsholdet består af spillere fra årgang 1998 og 1999, og det er de spillere, som skal kæmpe om pladserne til fremtidens U21- samt A-landshold.

Foto: Getty Images