14. MARTS 2019 kl. 14:05
Kabongo: Vi skal være effektive i begge felter

Søndag venter AC Horsens på CASA Arena i Østjylland, og det er en kamp, der vil være med til at afgøre, om vi efter landsholdspausen skal spille med i Mesterskabsspillet.

Derfor er det en topmotiveret trup, der arbejder på at tage til Horsens og få tre point med hjem. Og fokus skal være mere på egne end AC Hosens’ evner, fastlår Joel Kabongo.

- Vi skal se på os selv og spille det spil, vi også viste i perioder mod AaB, men vi skal være effektive i begge felter, være gode til at forsvare og være bedre til at score på vores chancer. Det er de ting, vi har manglet lidt, lyder det fra forsvarsspilleren.

De mange lyspunkter fra AaB-kampen skal tages med til Horsens, hvor der venter et fysisk stærkt mandskab, der skal spille for den bedst mulige plads i kvalifikationsspillet og den teoretiske chance, der er for at kunne komme med i top 6.

- Vi vil gerne i Mesterskabsspillet, så vi skal have en sejr, og det går vi alle sammen efter. Vi ved, at vi kan score mål, og vi skal så også fokusere på at være mere effektive i eget felt, siger Joel Kabongo, der er ærgerlig over ikke at have Brøndby-fans på tribunerne på CASA Arena.

- Det er ærgerligt, for vores fans er der altid for os. De betyder meget for os, men vi skal også vise, at vi er gode nok til at kunne vinde uden dem, selv om det stadig også er for dem.

Hvis du tror på en Brøndby-sejr i Horsens, kan du i skrivende stund få odds 8.0, hvis du spiller på 0-1 eller 0-2 hos Betfair.

Foto: Getty Images