7. MARTS 2019 kl. 15:00
- Den bedste fanzone vi har set i Europa

Vi arbejder i Brøndby IF altid på at optimere oplevelserne uden for banen, så Danmarks bedste fan også har ikke bare Danmarks, men Nordens bedste forhold.

Fanzonen er et af de vigtige projekter i bestræbelserne herpå, og modtagelsen af Fanzonen har været fantastisk fra fans af både Brøndby-fans og fans af modstanderhold.

- Det er selvfølgelig glædeligt, at noget, vi har investeret så mange penge og så meget tid i, i dén grad lykkedes og glæder så mange fodboldfans. Det var hele idéen med Fanzonen; at give vores fans de bedst mulige forhold og oplevelser i forbindelse med kampe på Brøndby Stadion.

- Jeg bliver også nødt til at nævne Familie Loungen, der har besøg af små 800 fans - familier med små og større børn til hver kamp. Med eSport, bordfodbold, en lille indendørs fodboldbane og besøg fra spillerne i Superliga-truppen er vi lykkedes med også at skabe noget for de unge fans, der gør deres oplevelse af Brøndby Stadion endnu større, lyder det fra direktør Ole Palmå.

Men det er ikke kun i og omkring Brøndby IF, at der er stor glæde for de nye forhold for fansene.

Nu melder også The Fan Experience Company sig på banen. Firmaet, der lever af at hjælpe klubber og ligaer med at optimere fanoplevelsen på stadion, var på uanmeldt besøg på Brøndby Stadion til kampen mod AGF den 9. november 2018 – og deres reaktion på besøget taler for sig selv.

- Den vigtigste attraktion omkring Brøndby Stadion er den relativt nye fanzone. Det er en kæmpe investering i infrastrukturen omkring stadion og har skabt et permanent samlingssted inden kampe.

- Designet, hyggen, varmen og venligheden var i top, og Fanzonen er den bedste, vi har set i Europa til dato, lød det blandt andet i rapporten fra besøget.

Hele oplevelsen omkring og på Brøndby Stadion fik stor ros med på vejen, men sammen med Fanzonen var Familie Loungen noget, der slog benene væk under The Fan Experience Company.

- Loungen er fantastisk. Der er eSport, bordfodbold, computere, spil og leg for de små, forfriskninger, en indendørsfodboldbane for børn og så meget mere, at vi var nødt til at filme det hele for ikke at glemme noget. Helt fantastisk!

Besøget og vurderingen fra The Fan Experience Company betyder meget for både Brøndby IF og Ole Palmå.

- Det ville være mærkeligt, hvis vi ikke var stolte af de konklusioner, og det er vi selvfølgelig. Det understreger, at vores arbejde for at gøre fodbold noget for alle – for fællesskabet – virker.

- Men rapporten betyder ikke, at vi nu læner os tilbage. Der er stadig mere, vi kan og vil gøre for fodboldfans på Brøndby Stadion. Det vil blive tydeligt i årene, der kommer.