2. MARTS 2019 kl. 08:45
Retov: Spillerne er på rette vej

I morgen går turen til ’Fyens land,’ hvor OB venter på Nature Energy Park i Odense. Ligesom os gik de midt på ugen videre til semifinalen i Sydbank Pokalen, så der venter et opgør mod en modstander, der kommer med selvtillid.

- OB har et godt spillende hold med en masse unge spillere. De er også lige gået videre i Sydbank Pokalen, så det bliver to hold, der kommer med en god fornemmelse i kroppen, så det bliver rigtig svært – men det ændrer ikke på, at vi også går efter at vinde den kamp.

- De er et hold, der er rigtigt dygtige på bolden, så hvis vi ikke hænger sammen i vores kæder og i vores pres, så får vi det svært i morgen, lyder det fra cheftræner Martin Retov.

Med to sejre i bagagen er en skidt start på foråret vendt til smil og tro på tingene i spillertruppen, men der ligger stadig masser af hårdt arbejde forude.

- Men jeg begynder også at have et hold nu, der har fået tanket noget selvtillid med sejre i de sidste to kampe mod svære modstandere, så jeg tror og håber, vi kan tage derover og levere en toppræstation. Det skal vi gøre, og det kræver hårdt arbejde op til kampen og i kampen, understreger Retov, der er glad for, at defensiven er blevet styrket.

- Vi holder nullet mod Vendsyssel og er få minutter fra at gøre det samme mod Randers FC. Det skal også give noget selvtillid til bagkæden og opbygningsspillet, hvor vi torsdag ikke stresser så meget dernede i spillet med bolden, og vi går ind i duellerne og vinder de fleste af dem.

- Det viser bare, at spillerne er på rette vej, og det er vigtigt, for det er ofte på den defensive indsats, at man vinder fodboldkampe. Holder du nullet, skal der kun scores en enkelt gang i den anden ende for at gå fra banen med en sejr.

Hvis du tror på den tredje sejr på stribe under Martin Retov, kan du i skrivende stund få odds 3.00 hos Betfair.

Foto: Getty Images