27. FEBRUAR 2019 kl. 15:35
Retov: Det bliver ikke let

- Vendsyssel har udviklet sig meget, og de ser i perioder spændende ud, så det bliver ikke en let opgave. Det har jeg også sagt til spillerne. Frem mod landsholdspausen skal de se vores kampe som finaler, og vi bestod den første af de fem kampe i søndags mod Randers FC. Nu skal vi have den næste i morgen mod Vendsyssel FF.

Cheftræner Martin Retov tager med andre ord ikke let på opgaven mod en modstander, og han har en idé om, hvordan man kan bryde dem ned, men også hvordan man kan slå sig på nordjyderne.

- Det bliver en rigtig hård og fysisk kamp. De kommer til at stå lidt tilbage på banen, så det er op til os at sætte bolden på spil på de rigtige steder på banen - og det gælder om ikke at miste den på midten, for så går det kun én vej, og det kommer til at gå stærkt, siger Retov med en slet skjult henvisning til Vendsyssel FF's hurtige spillere i front.

Der er i skrivende stund meget få billetter tilbage i udebaneafsnittet på Nord Energi Arena, og at det sker en torsdag aften kl. 19:00 så langt fra Brøndby Stadion, som det stort set er muligt at komme, imponerer Martin Retov.

- Det holder aldrig op med at være imponerende. Der er ikke tillægsord nok for det, fansene gør for at bakke op om denne klub og vores hold. De skal også vide, at vi allesammen er meget indstillede på at kunne betale tilbage til dem og meget gerne i form af en sejr, lyder det fra cheftræneren.

Foto: Getty Images