22. FEBRUAR 2019 kl. 12:00
Wilczek: Ingen undskyldninger

Randers FC er modstanderen på Brøndby Stadion på søndag, når første hjemmekamp i 2019 løber af stablen. Og når Martin Retov og Matthias Jaissle skal udtage en trup til søndagens kamp, vil der være et nyt navn at vælge imellem.

Kamil Wilczek har nemlig udstået sin karantæne og er igen spilleberettiget, og den polske angriber ser frem til igen at være til rådighed.

- Det har været svært for mig at sidde udenfor. Det var den længste pause i min karriere, og det er aldrig rart at se ens holdkammerater forberede sig til kamp, når man ikke selv skal med. Og jeg synes, at jeg havde en god opstart, så jeg har også trippet for at komme ud og spille. Så jeg er klar, og jeg glæder mig meget til på søndag, fortæller Kamil Wilczek.

Det har været en begivenhedsrig uge for Brøndby-spillerne, hvor Martin Retov og Matthias Jaissle har overtaget trænerrollen, og Wilczek tror på, at det har givet en reaktion blandt spillerne.

- Det er en anderledes situation, vi har haft den seneste uge, men vi skal stadig være fokuserede på at vinde kampen på søndag. Vi har brug for de tre point, så vi kan komme tilbage på sporet, og det er det eneste, der betyder noget lige nu. Vi har fire kampe samt en pokalkamp, og det handler om at vinde alle sammen og ikke komme med undskyldninger.

- Det kan være svært som hold at tabe kampe og være presset, men det kan også få folk til at rykke tættere sammen. Og det synes jeg, man har kunnet se i løbet af ugen – at vi er sammen om at få vendt det her, og vi skal ud og vise, at vi vil det her. 

Hvis du tror, at Wilczek står for kampens første scoring, er der lige nu odds 4.0 at hente hos betfair.

Der er kampstart kl. 18:00 på Brøndby Stadion, og har du endnu ikke sikret dig billet til opgøret, kan det klares lige her.

Foto: Getty Images