Röcker: Vi har meget at takke Coach for

18.02.2019 11:42

Tidligere i dag blev det offentliggjort, at Brøndby IF og Alexander Zorniger stopper samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Zorniger har haft en stor effekt på både klubben, holdet og spillerne i Brøndby IF, og derfor var det også en rørt Benedikt Röcker, der skulle sætte et par ord på situationen.

- Det føles uvirkeligt lige nu. Vi er nødt til at takke Coach rigtig meget for det, han har bragt klubben og taget med hertil som træner. Det har været fantastisk, og han vil for altid være en del af historien i Brøndby IF, for han vandt det første trofæ i ti år, siger anføreren, der også peger på effektueringen af den spillestil, som Alexander Zorniger blev hentet til at føre ud i livet.

- Med den nye måde at spille på og med de nye spillere, blev Brøndby IF’s ansigt udadtil også forandret positivt.

- Jeg vil sige på holdets vegne, at han har gjort hver eneste spiller bedre og hele tiden arbejdede for at gøre alle bedre – først holdet og så spillerne individuelt bedre. Vi skylder ham en stor tak, understreger Benedikt Röcker.

Anføreren er ikke bleg for at tage en del af ansvaret for dagens udvikling på egne og holdets skuldre.

- Min holdning er, at hvis en træner bliver fyret, så har spillerne et stort ansvar i den fyring. Han fik os til at tro på, at vi kunne række ud efter mesterskaber og trofæer. Det skal vi vise, at vi kan. Det skal vi også bevise over for Coach, for vi er meget taknemmelige overfor de ting, han har gjort for os.

- Det er holdet, der spiller kampene, og det er holdet, der er på banen hver weekend, men desværre er det altid træneren, der skal stå til ansvar for en ikke succesrig periode. Jeg er sikker på, at alle der ser tilbage på de sidste to og et halvt år ser tilbage på en succesrig tid. Det er også det, vi som hold, spillere og klub skal vise fremadrettet. Og så håber vi det bedste for Coach og hans familie.

Foto: Getty Images