17. FEBRUAR 2019 kl. 21:15
Zorniger: Vi reagerer i stedet for at agere

Anden Superliga-kamp i 2019 endte med et ærgerligt nederlag i Esbjerg fB på 2-1. Hjemmeholdet kom foran med to kort inde i anden halvleg, og selvom anfører Benedikt Röcker kunne heade bolden i målet kort inden slutfløjt, blev det ikke til nogen point for Brøndby-holdet. 

Og cheftræner Alexander Zorniger kigger nu frem mod, hvad der skal gøres for at komme op på hesten igen.

- Vi skal komme igen efter det her nederlag, og første skridt i den retning er at snakke med spillerne og sammen finde ud af, hvad de følte på banen og i de forskellige situationer, fortæller cheftræneren.

Sidste weekend blev det til et enkelt point mod FC Nordsjælland, og i begge kampe har Zorniger hæftet sig ved den manglende evne til at skabe kampen og spille på egne præmisser.

- I begge kampe er det skuffende, at vi reagerer i stedet for at agere. Hele vores spillestil er bygget op omkring at skabe spillet, kreere chancer og være bevidste om, hvad hver enkelt spiller foretager sig på banen. Vi har ikke lignet et hold, der har været to sekunder længere fremme end modstanderen – vi har været for fokuserede på, hvad der sker nu og reageret efter det.

Næste kamp for Brøndby-mandskabet er på søndag, vhor Randers FC besøger Brøndby Stadion. 

Foto: Getty Images