8. FEBRUAR 2019 kl. 10:25
Röcker: Nu har opstarten varet længe nok

Så er det blevet Superliga-tid igen, og selv om forårssæsonen sparkes i gang i aften, så må vi vente til på søndag med at se Vestegnens drenge løbe på banen.

Det bliver på Right to Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjælland lægger kunstgræs til. Og søndagen må godt komme hurtigt, hvis det står til anfører Benedikt Röcker.

- Det bliver godt at komme ud og spille kampe igen. Nu har opstarten varet længe nok, så man kan også mærke det i omklædningsrummet. Nu gælder det for alvor igen, og jeg glæder mig.

Der er blevet arbejdet hårdt og godt i opstartsperioden, og selv om der har været træningskampe med i den periode, så er det ikke med samme fokus og spænding, som når der er point på spil.

- Vi er spændte, fokuserede og koncentrerede. Det er, som det skal være inden kamp. Vi har fået noget selvtillid i træningskampene, og det er vigtigt for vores måde at spille på, at vi kan gå ind til en kamp med troen på os selv. Det er også sådan, vi kommer til at gå ind til kampen mod FC Nordsjælland på søndag, siger Röcker, der stadig kan blive imponeret over den opbakning, som han og resten af holdet får igen og igen.

- Det kan godt være, det er en udekamp, men da jeg hørte, hvor mange fans der har købt billet til kampen i Farum, blev jeg alligevel overrasket. De er spændte på forårssæsonstarten, ligesom vi er, og vores fans kommer til at sørge for, at det føles som en hjemmebane, og vi vil rigtig gerne betale tilbage med gode resultater.

- Vi kender FC Nordsjællands styrker og svagheder. De er gode på bolden, men det er vi også, og det skal vi bruge til at udnytte til at fremhæve vores styrker og det hurtige spil. Det har været nogle eksplosive kampe mod dem med mange mål – specielt på udebane. Det kan det godt blive igen, men lad os håbe, at det bliver lidt mere ensrettet, lyder det med et smil fra anføreren.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 16:00 på søndag, og der er stadig få billetter tilbage i udebaneafsnittet - du kan få fingre i nogle af dem her.